Gasztronagyker

Jégkrémforma, 24 adag, wave, műanyag

Cikkszám:  Ma-105000
Súly:  ~ 100 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 2-3 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 15 157,00 Ft Nettó ár: 11 934,65 Ft
db

Műanyag jégkrémforma, 24 adag, wave


A fapálcikák külön kaphatóak!

Bővebb leírás

Műanyag jégkrémforma, 24 adag, wave

A fapálcikák külön kaphatóak!

4x6 adagos műanyag jégkrémforma
Készíthető jégkrém mérete: 49x22x125 mm
Készíthető jégkrém űrtartalma: 86 ml
Készíthető jégkrém súlya: kb. 80-85 g

Praktikus, professzionális jégkrémforma, amely ellenáll az alacsony hőmérsékletnek. Rendkívül rugalmas és nem deformálható. A hősokkal szembeni nagy ellenálló képessége nagyon tartóssá teszi: valójában a műanyag vastagságát úgy tervezték, hogy optimalizálja a jégkrémek hűlési idejét anélkül, hogy veszélyeztetné a forma szerkezetét. Ezenkívül anyaga megkönnyíti a formából való eltávolítást és csökkenti a forma vagy a végtermék törésének kockázatát. A készlet négy formából áll, amelyek mindegyike hat jégkrém előállítására alkalmas. Így egyetlen készlettel egyszerű módon 24 jégkrémet készíthet.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.