Gasztronagyker

Filézőkés, flexibilis penge, 18 cm, Fibre Karbon 2

Cikkszám:  BY-4283-18
Súly:  ~ 200 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 19 477,00 Ft Nettó ár: 15 336,22 Ft
db

Filézőkés, flexibilis penge, 18 cm, Fibre Karbon 2

Bővebb leírás

Filézőkés, flexibilis penge, 18 cm, Fibre Karbon 2
A kés hossza 30,6 cm.

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat Fibre Karbon 2 termékcsaládjának 18 cm-es pengehosszúságú filézőkése tökéletesen használható csirke vagy hal filézéséhez. A penge hosszú, egyenes és rugalmas, hogy illeszkedjen a vágás alakjához. Könnyű és nagyon jól kezelhető.

A Fibre Karbon 2, azaz FK2 termékcsaládhoz tartozó kések tökéletes élességgel rendelkeznek, erősek és funkcionálisak. Ideális választás szakmai vagy amatőr szakácsok számára, de azoknak is, akik a legmagasabb teljesítményt keresik a minőségi kések között. Minőségi tartozékai a konyhának, és a hagyományos kések mellett a termékcsalád innovatív formákat is kínál speciális felhasználásra.

Az FK2 termékjellemzői:
- Nagyon fejlett, X50CrMoV15-ös rozsdamentes acél penge. Az acél meg van erősítve, hogy a penge tapadjon és könnyen áthaladjon az ételeken. Kemény penge a tökéletes és tartós élesség érdekében.
- A pengét finom geometria jellemzi: a hagyományos pengékhez képest finomabb ferde éllel rendelkezik a jobb élesség érdekében.
- A markolat szénszálas anyagból készült. Alakja ergonómikus és erősen texturált, amely csúszásmentes fogást biztosít.
- A markolatba nyúló acélrész nagyon vastag a hosszútávú tartósság érdekében.
- Kalibráló rendszerrel rendelkezik: a penge és a markolat közötti megfelelő egyensúly beállításához csavarja le a hátulját az ellensúlyos gyűrűk számának beállításához.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.