Gasztronagyker

GN edény, 1/1 150 mm, 21 l, csúszófüllel, rozsdamentes

Cikkszám:  St-SGN11150F
Súly:  ~ 1.60 kg
Raktárkészlet:  /Raktáron (12 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 3-5 munkanap
Ennyit vásároltak:  186 db
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 9 335,00 Ft Nettó ár: 7 350,39 Ft
db

GN edény, 1/1 150 mm, 21 liter, csúszófüllel, rozsdamentes sütőtepsi

Bővebb leírás

GN edény, 1/1 150 mm, 21 liter, csúszófüllel, rozsdamentes sütőtepsi
Az edény mérete: 530x325x150 mm
Az űrtartalom csordultig töltve értendő.

Nemzetközileg szabványosított, sokoldalúan felhasználható a GN edény. Anyaga rozsdamentes acél, amely kiemelkedően jó korrózióálló tulajdonságokkal rendelkezik. Víz-, vízgőz- és légnedvesség álló. Kiváló hővezető képességgel rendelkezik, amely hasznos lehet a chafingben (ételmelegen tartó) vagy hűtőben való tároláshoz. Éttermek, önkiszolgáló éttermek, büfék nélkülözhetetlen eleme. Emellett kiválóan használható ételek szállítására is, hiszen thermoládába vagy thermoboxba helyezve garantálható a minimális helyveszteség.

GN edény csúszófüles variációban is készül, melyet nagyon praktikusan használhatunk olyan esetekben, amikor a GN edényt nehezen tudjuk a helyére tenni: például thermodobozba vagy melegentartó pultba. Ilyenkor a csúszófüles rozsdamentes GN edény rendkívül megkönnyíti az elhelyezést.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Adorjányi M. 2017-03-76 2017-03-1811:17
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
Minden gyorsan, rendben lezajlott.
Még nem használtam, de ránézésre minden oké.
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.