Gasztronagyker

Hústű, sasliktű, 35 cm, de Buyer, rozsdamentes

Cikkszám:  BY-3401-35
Súly:  ~ 10 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (4 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 3 539,00 Ft Nettó ár: 2 786,61 Ft
db

Hústű, sasliktű, 35 cm, de Buyer, rozsdamentes

Bővebb leírás

Anyagvastagság: 2 mm

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat rozsdamentes acélból készült hústűje nem deformálódik, nagyon masszív. Saslik, rablóhús készítéséhez, grillezéshez kiválóan alkalmas, de a rövidebbet akár töltött hús összefogására is használhatjuk. Hegyes és kúpos végének köszönhetően a tűt könnyen beleszúrhatjuk a húsba anélkül, hogy szétszakítanánk, vagy a gyümölcsbe, hogy összetörnénk azt. Több méretben is kapható. Mosogatógépben tisztítható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Székelyné Nagy Rita 2021-12-359 2021-12-2621:47
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
Bicske
Nagyon szeretjük
  • Ára
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.