KAPCSOLAT          AJÁNLATKÉRÉS

Keverőtál

Keverőtál, rozsdamentes keverőtál, műanyag keverőtál, kedvező áron, széles választékban! Fedezze fel a Gasztronagyker prémium rozsdamentes keverőtáljaink széles választékát! Tartós, elegáns és praktikus – ideális minden konyhai feladathoz, a keveréstől a tálalásig.


86termék 160
86termék 160

Rozsdamentes keverőtálak prémium minőségben, edvező áron, raktárról! Kínálatunkban megtalálhatóak a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készült keverőtálak, amelyek minden konyhai feladatra tökéletesen megfelelnek.

A sütéshez, főzéshez való előkészületek egyik alapvető kelléke a keverőtál. A legjobb, ha több méretben beszerezzük őket, hiszen a különböző konyhai műveletekhez eltérő űrmértékű darabok szükségesek. Akár egy süteményhez kell felvernünk a habot, akár egy krémet keverünk ki vagy a húsokat pácolunk, mártásokat készítünk, egy jó minőségű keverőtál egyszerűbbé teszi a folyamatot.

A boltok polcain megtalálható keverőtálak nemcsak a méretükben, hanem az alapanyagukban is különböznek. A legkeresettebbek a műanyag és a rozsdamentes acélból készült keverőtálak de léteznek üvegből készültek is.

A rozsdamentes acélból készült keverőtálak könnyen tisztántarthatóak, korrózió-, és karcállóak, vagyis sokáig jó szolgálatot biztosítanak a konyhában. További mellettük szóló érv, hogy nem törnek, illetve nagyon jól bírják az alacsony és a magas hőmérsékletet is. A rozsdamentes acélból készült keverőtálak rendkívül tartósak és ellenállnak a savas vagy sós összetevőknek. Ez az anyag garantálja a hosszú élettartamot, és nem korródál vagy deformálódik, így évekig megbízható társa lesz a konyhában. A rozsdamentes acél elegáns, modern megjelenése nemcsak a konyhában, hanem az étkezőasztalon is jól mutat. Az átlátszatlan felület elegáns dizájnt kölcsönöz az edényeknek, amelyek bármilyen konyhai környezetbe illeszkednek.

A műanyagból készült tálak mellett szól, hogy olcsóbbak, így kisebb összeg ráfordításával tudjuk beszerezni a szükséges darabokat, viszont könnyen sérül vagy karcolódik a felülete, és ezekbe a mélyedésekben megtelepedhetnek az alapanyagok részecskéi. Ezeket nagyon nehéz eltávolítani, így higiéniai szempontból bizonyos esetekben kifejezetten rossz választás. Alacsony hőmérsékleten könnyen pattan, míg bizonyos hőmérséklet felett nem lehet használni.

A keverőtálak ergonomikus kialakítással rendelkeznek, ami megkönnyíti a kezelést és a keverést. A csúszásmentes alapok segítenek az edények stabilan tartásában, így keverés közben nem mozdulnak el.

Az üveg szintén időtálló alternatíva, ellenáll a felületi sérüléseknek, ezen kívül kézzel és géppel egyaránt könnyen tisztítható. A vastag falú termékek nehezebben törnek, ugyanakkor ellenállnak a hőnek, így sütőben, mikróban és fagyasztóban egyaránt használhatóak. A süteménytészták készítéséhez praktikus választás az oldalon mércével ellátott darabok.

Kínálatunkban különböző méretű keverőtálakat talál, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen konyhai feladathoz megtalálja a megfelelő tálat, a kisebb adagoktól kezdve a nagyobb mennyiségekig. 


Fedezze fel rozsdamentes keverőtáljaink prémium kínálatát, és tapasztalja meg a tartósságot, a praktikumot és az eleganciát, amely segít a konyhai feladatok hatékony elvégzésében és az étkezések élvezetesebbé tételében!

Szűrés
Anyag
Átmérő (cm)
20 - 48
Szín
Űrtartalom (liter)
0 - 70
Termék státusza