Gasztronagyker

Levestál, levestopf

A levestál vagy levestopf a tálalás fontos részét képező eszköz. Az elkészített leves asztalonkénti felszolgálását segiti, amivel praktikusan és igényesen tudjuk megoldani a vendégek kiszolgálását. Űrmértéküket tekintve a 2 literestől egészen az akár 4 literes kiszerelésig forgalmazzuk. Anyaguk lehet porcelánból, üvegből és rozsdamentes acélból is.

A rozsdamentes levestálat legtöbbször az iskolák és egyéb intézmények használják előszeretettel, mert nem törik, így akár a gyerekek is biztonságosabban tudnak segíteni a tálaláskor, valamint nagyon könnyen tisztíthatók, és ellenáll szinte minden külső behatásnak, ezért rendekívül hosszú ideig lehet használni. A rozsdamentes levestálak álltalában fedővel is rendelkeznek, amelyek között létezik kanálkivágással és kanálkivágás nélküli is.

A porcelán levestálakat nívósabb eseményeken veszik elő, ahol sokat számít a megjelent vendégek kiszolgálásának látványa és minősége, mint például egy esküvő, keresztelő vagy ballagási esemény megtartása. A porcelán levestálak általában az étkészlet részét képezik, így ennek a családnak része lesz a mélytányér, a lapostányér, a sültestál, a kávéscsésze de még akár a tejkiöntő is. Egy magas szintű rendezvény lebonyolításához elengedhetettlen a gyönyörű minőségi porcelán használata, és a stilusban hozzá illő evőeszköz-készlet is.

Az üveg levestálakat kisebb rendezvényeken, összejöveteleken valamint menüztetés során használják. Legyen az opál üveg vagy jénai, fül nélküli vagy füllel rendelkező, üvegből biztosan készítenek belőle.

Teljesen mindegy, hogy Ön a fent felsoroltak közzül milyen célra keres levestálat, a Gasztronagyker Kft kínálatában biztosan megtalálja a megfelelő edényt.