Gasztronagyker
ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Mágneses késtartó, 62 cm

Mágneses késtartó, 62 cm
Cikkszám:  W-1668600
Súly:  ~ 308 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (11 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 7-9 munkanap
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Eredeti ár: 3 511,00 Ft Akciós fogy. ár: 2 969,00 Ft Nettó ár: 2 337,80 Ft
db
Az akcióból hátralevő idő:
NapÓraPercMásodperc
Törési garancia

Mágneses késtartó, 62 cm

Bővebb leírás

A konyhában gyakran tüsténkedő háziasszonyok és a vendéglátásban dolgozók szembesülhetnek azzal a problémával, hogy a sokféle kés között éppen az nem akad a kezük ügyébe, amire éppen szükségük lenne. A fiókban persze igyekeznek kialakítani egy rendszert, de az ide tervezett rekeszes tárolók elsősorban az étkezéshez használt evőeszközöknek megfelelően vannak kialakítva.

A túlzsúfoltság elkerülése érdekében beruházhatunk egy külön evőeszköztartóra, ennél azonban praktikusabb megoldást jelenthet egy mágneses késtartó. Erről mindig egyszerűen levehetjük azt a kést, amelyre éppen szükségünk van, ráadásul nem foglal feleslegesen helyet a fiókban – és nem szúrjuk vagy vágjuk meg magunkat, mint amikor türelmetlenül kutatunk a fiókban.

Az egyik legnagyobb mellettük szóló érv azonban az, hogy így a kések élét is megóvjuk – nagyon zavaró, amikor azért nem tudjuk használni, mert tompa. Ezzel a jelenséggel hamar szembe találhatjuk magunkat, ha az új kések a fiókban hánykolódnak a többi evőeszköz mellett. Így nemcsak az élüktől vehetünk búcsút, hanem arra is számíthatunk, hogy kicsorbulnak.

A mágnesszalagot egyszerűen feltehetjük a falra, a méretét pedig a késeink száma alapján érdemes megválasztanunk.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...

Aki ezt vásárolta, ilyet is vett