Gasztronagyker

Pincér dugóhúzó, 2 lépcsős, fekete

Cikkszám:  Vac-8960812
Súly:  ~ 100 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (2 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 3-5 munkanap
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 4 689,00 Ft Nettó ár: 3 692,13 Ft
db

Pincér dugóhúzó, 2 lépcsős, fekete

Bővebb leírás

Anyag: fém és műanyag

Ha szereti a jó borokat, akkor szüksége lehet erre a kétlépcsős dugóhúzóra, aminek a segítségével elegánsan, pillanatok alatt kinyithatja a bort, amit az alkalomhoz választott. A könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy kinyissunk egy palackot anélkül, hogy kézügyességre vagy erőre lenne szükségünk.
Designos, klasszikus, többfunkciós dugóhúzó. Könnyen kinyitja a borosüvegeket kétlépéses mozdulattal. Tartalmaz egy beépített fóliavágót és parafanyitót.

A kétlépcsős dugóhúzó használata
Könnyű, dupla lépcsős mechanizmussal, fóliavágó késsel és üvegnyitóval. Kis méretének köszönhetően pincéreknek is tökéletes munkaeszköz.
A dupla csuklós dugóhúzó egy elegáns, három az egyben palacknyitó minden alkalomra és minden helyzetre. A többcélú eszköz egyesíti a dugóhúzó borosüvegnyitó, a palacknyitó és a fóliavágó tulajdonságait, és alkalmas a parafafólia, a nyitott bordadugók és a kupakok eltávolítására. Ez a borosüvegnyitó és a kupaknyitó választható sommeliernek, pincéreknek és pultosoknak egyaránt.
A dupla csuklópántos támaszpont-kialakítás megkönnyíti a palacknyitást. Sör és üdítő-nyitáshoz is tökéletes. A fogazott, flip penge fóliavágóval együtt a barázdált dugóhúzó palacknyitó könnyen belecsúszik minden dugóba.  A dupla csuklós dugóhúzó karcsú, ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a bornyitást és az üdítők kinyitását is.
Kiváló minőségű rozsdamentes acél alkatrészei rendkívül tartós termékké teszik.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.