Gasztronagyker

Alacsony lábas fedővel, 3 l, de Buyer, 20 cm, 18/10 rozsdamentes, Milady

Cikkszám:  BY-3427-20
Súly:  ~ 1.70 kg
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 37 307,52 Ft Nettó ár: 29 376,00 Ft
db

de Buyer, Milady, alacsony lábas üvegfedővel, 3 liter, 20 cm átmérő, 18/10 rozsdamentes edény
Az edény használható indukciós, gáz, elektromos és kerámialapos tűzhelyeken egyaránt.


Bővebb leírás

Űrtartalom: 3 liter
Átmérő: 20 cm
Magasság: 10 cm
Anyagvastagság: 0,8 mm

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat Milady termékcsaládjának üvegfedővel ellátott alacsony lábasa bármilyen hőforráson használható, az indukciós főzőlapot is beleértve. A rozsdamentes acélból készült edény vastag, 7 mm-es szendvicstalppal rendelkezik, mely lehetővé teszi a hő egyenletes eloszlását a lábas alján. A több ponton hegesztett rozsdamentes acél fülek könnyű és kényelmes fogást biztosítanak. Az edény csúcsminőségű tükörpolírozással rendelkezik. Mosogatógépben tisztítható.


VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.