Gasztronagyker

Bio Stone fedő 32 cm üveg

Cikkszám:  Pen-9368
Súly:  ~ 960 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (8 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Csak a készlet erejéig
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 4 352,00 Ft Nettó ár: 3 426,77 Ft
db
Bio Stone fedő 32 cm üveg

Bővebb leírás

PENSOFAL termékek:
- innovatív olasz edénycsalád
- kizárólag minőségi anyagok felhasználásával készül
- 2 év garancia minden termékre
- speciális aljkiképzés
- élenjáró anyag illetve felület összetétel
- egyedülálló dizájn

Miért Pensofal?

Mert küldetésünk, hogy olyan termékeket gyártsunk, amelyek megkönnyítik és egészségesebbé teszik az Ön életét.

Fenntarthatóság és minőség az olaszországi gyártóbázis legfontosabb ismérvei, jó szívvel ajánljuk minden környezettudatos vásárlónak.

Termékeink újrahasznosított alumíniumból készülnek vízbázisú bevonattal és teljesen mentesek mindenféle egészségre és környezetre ártalmas, szennyező anyagtól, úgymint PFAS, PFOA, BPA valamint különféle oldószerek és nehézfémek (pl. ólom, nikkel, kadmium).

A valamennyi tűzhelytípuson használható edények kategóriájában – beleértve az indukciós főzőlapokat is – a gyár világszinten is piacvezető a szektorban.

Biostone

A Biostone® a Pensofal kínálatának a különféle edénytípusok kínálatát tekintve a leggazdagabb választékkal rendelkező edénycsaládja, köztük több termékdesign világszabadalommal levédett, egyedi megoldásokkal rendelkezik.

A termékcsalád edényei 99,5%-os tisztaságú alumínium testből állnak, melynek exkluzív Biostone® 4 rétegű, természetes anyagokkal megerősített kőhatású bevonata garantálja a tapadásmentes főzést olajok és zsírok hozzáadása nélkül is.

A külső bevonat is tapadásmentes és könnyen tisztítható.

Mindkét bevonat teljesen vízbázisú és káros oldószerektől mentes.

Az exkluzív és szabadalmaztatott „FULL INDUCTION” lapos felületű kovácsolt dupla fenéknek köszönhetően a Biostone® sorozat is minden főzőlaphoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapokat is. A folyamatos technológiai kutatás eredményeként szabadalmaztatott, nagyobb érintkezési felülettel rendelkező aljfelületben mágneses acél kerül beépítésre, így a piacon elterjedt perforált aljzatoktól eltérően akár 30%-kal nagyobb hővezetési- és hőátadási sebességet biztosít, ezáltal is energiatakarékossá téve a főzést.

Az ergonomikus fogantyúk bakelitből készülnek, krómozott betéttel.

A Biostone® termékcsalád a nehézfém-intoleranciában szenvedők számára is ajánlott.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.