Gasztronagyker

Serpenyő, Bio Stone Jumbo magas falú, indukciós serpenyő, 28 cm, tapadásmentes bevonattal

Cikkszám:  Pen-8512-B
Súly:  ~ 546 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (19 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Csak a készlet erejéig
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 8 806,00 Ft Nettó ár: 6 933,86 Ft
db

BIO STONE: egy exkluzív, PFOA (perfluoroktán-szulfonát) mentes, kőhatású és nagy kopásállóságú bevonat. Biztosítja a maximális tapadásmentes teljesítményt anélkül, hogy olajokat és zsírokat kapna.


PENSOFAL termékek:
- innovatív olasz edénycsalád
- kizárólag minőségi anyagok felhasználásával készül
- 2 év garancia minden termékre
- speciális aljkiképzés
- élenjáró anyag illetve felület összetétel
- egyedülálló dizájn

Bővebb leírás

Speciális aljkiképzés:
- még 1991-es világszabadalmuk az a speciális alumínium szendvincstalp kiképzés, ahol a többrétegű alumínium és rozsdamentes acél talpkiképzés "befelé" sokrétegű és nem ráragasztott, így sokkal hatékonyabb és gyorsabb hőáramlást és felvételt biztosít, amit tovább erősítenek a felületen lukacskáknak tűnő, pontszerű befelé türemkedésekó
- ez az RPP2 technológiának nevezett szabadalom, valamennyi termék így készül: a 4006to/99.5 alumínium felület alatt még további 4-8 természetes ásványi anyag réteget tömörítenek a legjobb hatékonyság érdekében
- ez a felület valamennyi tűzhelytípuson használható, beleértve az indukciós felületeket is

Élenjáró anyag / felület összetétel:
- valammennyi felület PFOA mentes, ólommentes, nehézfém és nikkel mentes, természetbarát
- kerámiafelületeket nem használnak, csak a sokkal ellenállóbb ásványi anyagos összetételekkel dolgoznak,
- valamennyi termék nyele egyedi anyagösszetételű, nagyon jó fogású, minőségi műanyag ("exclusive SOFT TOUCH handle")

Dizájn:
- az egyedülálló PASTASÍ, VAPSÍ: Pensofal világszabadalmak
- öteletesek, tetszetősek, különlegesek
- hasznosak, mivel gyorsabb bennük a sütés, főzés
- a PastaSí biztonságos a rögzíthető fedő miatt, ami egyúttal szűrőként is funkcionál, így "all in 1": fazék, tésztafőző és szűrő egyben, perforált tető miatt kiforrás mentes fazék

Miért Pensofal?

Mert küldetésünk, hogy olyan termékeket gyártsunk, amelyek megkönnyítik és egészségesebbé teszik az Ön életét.

Fenntarthatóság és minőség az olaszországi gyártóbázis legfontosabb ismérvei, jó szívvel ajánljuk minden környezettudatos vásárlónak.

Termékeink újrahasznosított alumíniumból készülnek vízbázisú bevonattal és teljesen mentesek mindenféle egészségre és környezetre ártalmas, szennyező anyagtól, úgymint PFAS, PFOA, BPA valamint különféle oldószerek és nehézfémek (pl. ólom, nikkel, kadmium).

A valamennyi tűzhelytípuson használható edények kategóriájában – beleértve az indukciós főzőlapokat is – a gyár világszinten is piacvezető a szektorban.

Biostone

A Biostone® a Pensofal kínálatának a különféle edénytípusok kínálatát tekintve a leggazdagabb választékkal rendelkező edénycsaládja, köztük több termékdesign világszabadalommal levédett, egyedi megoldásokkal rendelkezik.

A termékcsalád edényei 99,5%-os tisztaságú alumínium testből állnak, melynek exkluzív Biostone® 4 rétegű, természetes anyagokkal megerősített kőhatású bevonata garantálja a tapadásmentes főzést olajok és zsírok hozzáadása nélkül is.

A külső bevonat is tapadásmentes és könnyen tisztítható.

Mindkét bevonat teljesen vízbázisú és káros oldószerektől mentes.

Az exkluzív és szabadalmaztatott „FULL INDUCTION” lapos felületű kovácsolt dupla fenéknek köszönhetően a Biostone® sorozat is minden főzőlaphoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapokat is. A folyamatos technológiai kutatás eredményeként szabadalmaztatott, nagyobb érintkezési felülettel rendelkező aljfelületben mágneses acél kerül beépítésre, így a piacon elterjedt perforált aljzatoktól eltérően akár 30%-kal nagyobb hővezetési- és hőátadási sebességet biztosít, ezáltal is energiatakarékossá téve a főzést.

Az ergonomikus fogantyúk bakelitből készülnek, krómozott betéttel.

A Biostone® termékcsalád a nehézfém-intoleranciában szenvedők számára is ajánlott.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.