Gasztronagyker

Csokoládészökőkút, 210x390 mm, 1 l, rozsdamentes

Csokoládészökőkút, 210x390 mm, 1 l, rozsdamentes
Cikkszám:  Ma-CHOCOFONT
Súly:  ~ 2.00 kg
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 2-3 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 37 675,00 Ft Nettó ár: 29 665,35 Ft
db

Csokoládészökőkút, 210x390 mm, 1 l, rozsdamentes

Bővebb leírás

Csokoládészökőkút, 210x390 mm, 1 l, rozsdamentes

- átmérő: 210 mm
- magasság: 390 mm
- űrtartalom: kb. 1 l
- 220-240V - 50 Hz
- 0.77A - 170W

Az Olaszországban gyártott, legkisebb Martellato csokoládészökőkút működése nagyon egyszerű, és az új rozsdamentes acélból készült tálnak köszönhetően a szétszerelése is könnyű és gyors. A tál alakja megakadályozza a csokoládé túlcsordulását szétszereléskor, így a tökéletes tisztítás érdekében könnyen eltávolítható. A szökőkút lábai állíthatóak és a szintek kivehetőek.
Sokoldalú, könnyen használható, kompakt és figyelemfelkeltő. Ideális pékségek, fagylaltozók, éttermek, szállodák és vendéglátóipari vállalatok számára. A 3 szintes szökőkúttal látványos csokoládé-vízesést hozhat létre, mellyel meglepheti vendégeit, és amelynek garantáltan senki sem fog tudni ellenállni!

Ezt a terméket csak adószámmal rendelkező vásárlóknak értékesítjük.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.