Gasztronagyker

Fagylaltadagoló kanál, 5 cm, 40 ml, de Buyer, rozsdamentes

Cikkszám:  BY-4826-03N
Súly:  ~ 140 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 4 500,00 Ft Nettó ár: 3 543,31 Ft
db

Fagylaltadagoló kanál, 5 cm, 40 ml, de Buyer, rozsdamentes
Kiválóan használható fagylaltok, jégkrémek, de akár köretek adagolására is.


Bővebb leírás

Hosszúság: 21,5 cm

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat fagylaltadagoló kanala rozsdamentes acélból készült. A rugós fogantyú lehetővé teszi a fagylaltgolyók gyors és könnyű adagolását anélkül, hogy megtörné őket. Egyúttal azt is lehetővé teszi, hogy óvatosan tegye egy tálba, tölcsérbe. A kanál tökéletesen lekerekített alakja révén gyönyörű golyókat készíthet. Az egyszerű nyomással működtetett mechanizmusnak köszönhetően használata nem igényel nagy erőfeszítést a kéznek. Könnyű és kényelmes fogású. Könnyen tisztítható és higiénikus. Mosogatógépben tisztítható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.