...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Fakanál 14,5x100 cm kerek

Cikkszám: Sz-Vi-102503189
Súly: kb. 350 g
Raktárkészlet: 32 db Ez a termék utánrendelhető, így ön bátran rendelhet többet is, mint ami a készleten van. A fennmaradó darabszám beszerzési ideje: Amint megrendeli, rá 1-2 hét, amit egyben, vagy kérésére két részletben küldhetünk.
Raktáron. Akár holnapra Önnél lehet!
Nettó ár: 1 220,47 Ft Fogy. ár: 1 550,00 Ft
  • 5 db-tól az ár: 1 159,45 Ft (1 472,50 Ft áfával) /db
  • 10 db-tól az ár: 1 122,83 Ft (1 426,00 Ft áfával) /db
  • 20 db-tól az ár: 1 098,43 Ft (1 395,00 Ft áfával) /db
A mennyiségi kedvezmény csak webáruházas rendelésre érvényes.

Webáruházunkban eddig 544 darabot rendeltek ebből a termékből.

Rövid ismertető

Fakanál 100 cm hosszú
Kerek fej 14,5 cm átmérővel
Fakanál 14,5x100 cm kerek
Anyaga: Bükkfa

Részletes ismertető

Vannak olyan eszközök, amelyek az elsők között szerepelnek, amikor a konyha felszerelésére kerül a sor. Ezen a listán előkelő helyen van a fakanál, ami nemcsak a háztartásokból, hanem a nagyobb konyhákból sem hiányozhat.
Akár éttermekről, akár közétkeztetési feladatokat ellátó helyről van szó, a gyakori fogások között megjelennek a levesek, illetve a pörköltek, amelyek a kívánt ízvilágot csak a megfelelő keverés mellett nyerik el. Ehhez persze olyan hosszú nyelű eszközre van szükségünk, ami leér a fazék aljáig.
A fakanalat a legjobb eszközként tartjuk számon, ha az ételek keveréséről van szó. Nem véletlenül, hiszen elég erős, így tökéletes segítség a sűrű ételek elkészítéséhez is, ugyanakkor puha, vagyis nem sérti meg az edény alját.
Az is mellette szól, hogy nagyon jól bírja a hőt, tehát nem melegszik át – és nem égetjük meg a kezünket, amikor megfogjuk a nyelét. Bár az elmúlt évtizedekben a műanyag személyében versenytársa talált, de ez nem rendelkezik olyan jó szigetelési tulajdonságokkal, ráadásul a fa sokkal elegánsabb megoldás.
Persze az olyan helyeken, ahol naponta akár több száz ember ellátásáról gondoskodnak, a hatékonyság miatt minden főzéshez használt berendezést és felszerelést az átlagosnál nagyobb méretben szereznek be. Ez érvényes a fazekakra, lábasokra, késekre, és természetesen a fakanalakra is.


Minden termékre 1 év garanciát adunk rendeltetésszerű használat esetén.


Ha a termék törötten érkezik, díjmentesen pótoljuk a hiányt.

Aki ezt vásárolta, ilyet is vett

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...