Gasztronagyker

Fakanál 14,5×100 cm kerek

Cikkszám:  Sz-Vi-102503189
Súly:  ~ 350 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (17 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 5-7 munkanap
Ennyit vásároltak:  1045 db
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 2 576,00 Ft Nettó ár: 2 028,35 Ft
db
Vásároljon még olcsóbban!
  • 3 db-tól az ár: 1 926,77 Ft (2 447,00 Ft áfával) /db
  • 5 db-tól az ár: 1 825,20 Ft (2 318,00 Ft áfával) /db
A sávos kedvezmények csak a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek.
Törési garancia

Fakanál 100 cm hosszú
Kerek fej 14,5 cm átmérővel
Fakanál 14,5x100 cm kerek
Anyaga: Bükkfa

Bővebb leírás

Vannak olyan eszközök, amelyek az elsők között szerepelnek, amikor a konyha felszerelésére kerül a sor. Ezen a listán előkelő helyen van a fakanál, ami nemcsak a háztartásokból, hanem a nagyobb konyhákból sem hiányozhat.
Akár éttermekről, akár közétkeztetési feladatokat ellátó helyről van szó, a gyakori fogások között megjelennek a levesek, illetve a pörköltek, amelyek a kívánt ízvilágot csak a megfelelő keverés mellett nyerik el. Ehhez persze olyan hosszú nyelű eszközre van szükségünk, ami leér a fazék aljáig.
A fakanalat a legjobb eszközként tartjuk számon, ha az ételek keveréséről van szó. Nem véletlenül, hiszen elég erős, így tökéletes segítség a sűrű ételek elkészítéséhez is, ugyanakkor puha, vagyis nem sérti meg az edény alját.
Az is mellette szól, hogy nagyon jól bírja a hőt, tehát nem melegszik át – és nem égetjük meg a kezünket, amikor megfogjuk a nyelét. Bár az elmúlt évtizedekben a műanyag személyében versenytársa talált, de ez nem rendelkezik olyan jó szigetelési tulajdonságokkal, ráadásul a fa sokkal elegánsabb megoldás.
Persze az olyan helyeken, ahol naponta akár több száz ember ellátásáról gondoskodnak, a hatékonyság miatt minden főzéshez használt berendezést és felszerelést az átlagosnál nagyobb méretben szereznek be. Ez érvényes a fazekakra, lábasokra, késekre, és természetesen a fakanalakra is.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...