Gasztronagyker

GN edény, 1/2 150 mm, 9,5 l, csúszófüllel, rozsdamentes

Cikkszám:  St-SGN12150F
Súly:  ~ 950 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 3-5 munkanap
Ennyit vásároltak:  103 db
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 6 401,00 Ft Nettó ár: 5 040,16 Ft
db

GN edény, 1/2 150 mm, 9,5 liter, csúszófüllel, rozsdamentes sütőtepsi

Bővebb leírás

GN edény, 1/2 150 mm, 9,5 liter, csúszófüllel, rozsdamentes sütőtepsi
Az edény mérete: 325x265x150 mm
Az űrtartalom csordultig töltve értendő.

Nemzetközileg szabványosított, sokoldalúan felhasználható a GN edény. Anyaga rozsdamentes acél, amely kiemelkedően jó korrózióálló tulajdonságokkal rendelkezik. Víz-, vízgőz- és légnedvesség álló. Kiváló hővezető képességgel rendelkezik, amely hasznos lehet a chafingben (ételmelegen tartó) vagy hűtőben való tároláshoz. Éttermek, önkiszolgáló éttermek, büfék nélkülözhetetlen eleme. Emellett kiválóan használható ételek szállítására is, hiszen thermoládába vagy thermoboxba helyezve garantálható a minimális helyveszteség.

GN edény csúszófüles variációban is készül, melyet nagyon praktikusan használhatunk olyan esetekben, amikor a GN edényt nehezen tudjuk a helyére tenni: például thermodobozba vagy melegentartó pultba. Ilyenkor a csúszófüles rozsdamentes GN edény rendkívül megkönnyíti az elhelyezést.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.