Gasztronagyker

GN edény, 1/6 65 mm, 1 l, rozsdamentes

Cikkszám:  Sz-St-Sgn16065
Súly:  ~ 211 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (24 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 3-5 munkanap
Ennyit vásároltak:  601 db
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 1 614,00 Ft Nettó ár: 1 270,87 Ft
db
Törési garancia

GN edény, 1/6 65 mm, 1 liter, rozsdamentes sütőtepsi

Bővebb leírás

GN edény, 1/6 65 mm, 1 liter, rozsdamentes sütőtepsi
Az edény mérete: 176x162x65 mm
Az űrtartalom csordultig töltve értendő.

Nemzetközileg szabványosított, sokoldalúan felhasználható a GN edény. Anyaga rozsdamentes acél, amely kiemelkedően jó korrózióálló tulajdonságokkal rendelkezik. Víz-, vízgőz- és légnedvesség álló. Kiváló hővezető képességgel rendelkezik, amely hasznos lehet a chafingben (ételmelegen tartó) vagy hűtőben való tároláshoz. Éttermek, önkiszolgáló éttermek, büfék nélkülözhetetlen eleme. Emellett kiválóan használható ételek szállítására is, hiszen thermoládába vagy thermoboxba helyezve garantálható a minimális helyveszteség.
A gastronorm (GN) edények felhasználási területe igen széleskörű a vendéglátásban. Az ételek tárolására, bemutatására, szállítására kiválóan alkalmasak. A kisebb GN edényeket öntetek, szószok, a nagyobb méretűeket húsok, sültek, főzelékek, köretek, halas ételek tárolására, bemutatására használják. Anyaga 18/10-es rozsdamentes acél. Több GN edény egymásba rakható. Használható -20 °C-tól 300 °C-ig. Karcmentes, folyékony mosogatószerrel tisztítható, mosogatógépben mosható.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Sipos Tibor 2018-11-333 2018-11-3008:29
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
Som
A "GN rozsdamentes" edényeket családi konyhában használjuk, nyersanyagok, félkész-, és készételek tárolására. Folyamatosan használatban vannak. A kerek edényekkel ellentétben a helykihasználásuk lényegesen jobb! Telien egymásra, üresen egymásba rakhatók.
  • Ár-érték arány
  • -
0
1
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.