Gasztronagyker
ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Lábas

A cégünk által forgalmazott Pujadas alumíniumedények magas minőséget képviselnek amit az is bizonyít, hogy a gyártó 10 év garanciát vállal a termékeire (rendeltetésszerű használat mellett), valamint HACCP engedéllyel is rendelkeznek.A Pujadas alumíniumedények választása kedvező áruk és nagyon jó minőségük miatt is kitűnő döntés.

Az alumínium alacsony lábas vastag oldalfallal, erősített peremmel, szegecselt és ergonomikusan kialakított füllel készül. Az edény egyenletes hőelosztását a vastag talpa és oldalfala biztosítja. Az alacsony lábas ergonomikusan kialakított füle kényelmes fogást biztosít, a szegecseléssel történő rögzítés pedig hőgátat képez, így nem forrósodik fel az edény füle. A Pujadas gyár igen széles palettával rendelkezik az alumínium alacsony lábasok űrmértékét illetően, ezzel is segíti az optimális lábas kiválasztásában. Köretek, húsok főzelékek készítéséhez ajánljuk. Ételek tárolására nem használható.

A konyhai felszerelések kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy olyan termékek mellett tegyük le a voksunkat, melyek könnyebbé teszik a munkánkat. Persze a nagymamáink idejében még nem csináltak nagy ügyet abból, milyen bevonattal, alapanyagból készülnek az edények. Mondhatnánk, hogy mégis minden megsült, megfőtt, és az utolsó falatig elfogyott, de modern háziasszonyként vétek lenne, ha nem élnénk a technológia nyújtotta lehetőségekkel.

A rozsdamentes, illetve a tapadásmentes bevonattal ellátott serpenyők, tepsik, fazekak és lábasok mellett nemcsak kényelmi, hanem élelmiszerbiztonsági szempontok is szólnak. Egy-egy ilyen termékből ugyanis nem oldódnak ki egészségre ártalmas anyagok – ami néhány évtizeddel ezelőtt probléma volt.

Amikor valaki csak a legfontosabb eszközökkel akarja megtölteni a konyhaszekrény polcait, akkor jogosan merül fel benne a kérdés, miből és mennyit érdemes beszerezni. A serpenyők, fazekak mellett a lábasokra is gondolni kell. Utóbbiból minimum kettőre érdemes beruházni: egy kisebb és egy nagyobb átmérőjűre.

A választás során nekünk kell eldöntenünk, melyik szempont milyen mértékben nyom a latban. A méreten, a felhasznált alapanyagon kívül figyelembe vehetjük a lábas súlyát is. Ebből a szempontból az alumínium, illetve a rozsdamentes termékek jó választásnak bizonyulnak.

Ebben a kategóriában úgy válogattuk össze a kínálatot, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, akár egy kisebb háztartásba, akár egy vendéglátóhely konyhájába keres alternatívát.