Gasztronagyker

Mérőpohár szett, de Buyer, rozsdamentes

Cikkszám:  BY-4827-02
Súly:  ~ 400 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (3 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 4 403,00 Ft Nettó ár: 3 466,93 Ft
db

Bővebb leírás

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat 4 mérőpohárból álló szettje rozsdamentes acéból készült. A 60, 80, 125 és 250 ml-es űrtartalmú mérőpoharak tökéletesen alkalmasak kis mennyiségű tej, liszt, olaj gyors és pontos adagolására. A poharak nem deformálódnak, ellenállóak és tartósak. Hegesztett rozsdamentes acél nyéllel rendelkeznek. A mérőpoharak egymásba illeszthetőek, ezáltal praktikus a tárolásuk. A nyélre gravírozott méret megkönnyíti és meggyorsítja a mért mennyiségek kiválasztását. Mosogatógépben tisztítható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Tekla Csipor 2021-04-107 2021-04-1810:06
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
Baja
Sütemeny készítésekor , intern.amerikai receptek elkészítse sokat segit, nagyon jó minőség ,strapabirónak tűnő egyelőre
  • Rozsdamentes acélból készült
  • Nincs
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.