Gasztronagyker

Boston kávéskanál

Cikkszám:  Ve-187
Súly:  ~ 69 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (1466 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Ennyit vásároltak:  25089 db
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 191,00 Ft Nettó ár: 150,39 Ft
db
Ez a termék csak 6 darabos csomagban kapható, ezért kérjük, ennyit, vagy ennek a többszörösét rendelje meg!

Mokkakanál BOSTON18/0 anyag
Rozsdamentes anyagból készült evőeszköz.
Vendéglátásban és háztartásban is egyaránt használható közkedvelt termék.
Egyszerű mégis elegáns kivitelű, minta nélküli evőeszközcsalád, melynek további tagját a következő helyen találhatja meg:
https://www.gasztronagyker.hu/catalogsearch/result/?q=boston

Bővebb leírás

Tény, hogy az otthonunk berendezéséhez mindannyian máshogy állunk. Van, aki élvezi, hogy a boltok sorai között sétálhat, és órákon át gondolkodhat azon, melyik tárgy mivel fog harmonizálni. És van olyan, aki ennek már a gondolatától is szinte rosszul van, legszívesebben ki sem mozdul ezért a lakásból, és amit lehet, házhoz rendel.

Ez különösen igaz a kisebb eszközök, kiegészítők beszerzésére, például a polcokra kerülő apróságokra vagy a konyhai kiegészítőkre. Utóbbiak érdekes kategóriát alkotnak, hiszen van, aki a kiválasztásuknál egyszerűen a praktikumot keresi. És van, aki ennél többre vágyik.

Arra, hogy amikor megterít egy-egy étkezéshez, akkor minden kiegészítő tökéletes összhangban legyen. A tányérok a poharakkal, a terítő a szalvétákkal, az evőeszközök pedig egymással. Utóbbi érdekében a legjobb, ha minden, konyhai tevékenységhez szükséges kiegészítőt ugyanabból a termékcsaládból választunk ki.

Azt gondolnánk, ezzel megkönnyítjük a dolgunkat, de ez csak akkor igaz, ha már letettük a voksunkat egy márka mellett. Először ugyanis ebből kell megtalálnunk a stílusban hozzánk illőt. Az egyszerűség jegyében készült, finom vonalvezetésű Boston étkészletet azoknak ajánljuk, akik biztosra szeretnének menni, és időtlen termékeket keresnek.

A beszerző körutunk során az evőkések, evővillák, evőkanalak és merőkanalak mellett gondoljunk az apró kellékekre is: a desszertvillákra, a teáskanalakra, és a mokkáskanalakra, amelyekkel a reggeli kávénkat kevergetjük. (A Boston család teljes kínálatát ide kattintva találja meg.)

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Sőregi Mátyásné 2017-11-326 2017-11-2315:02
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
Sarud
Ezt a termékeket szívesen ajánlom másoknak is, minőségileg nagyon jó
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.