...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Y pálinkáspohár 40 ml, üveg

Rövid ismertető

Pohár likőr Y  40 ml-es


 


Csurig töltve 50 ml

(az űrtartalom csordultig töltve értendő)

Részletes ismertető

Van néhány szokásunk, ami alapvetően más nemzeteknél is él. Ezek közé tartozik a welcome drink fogyasztása – bár jelentősen különbözik, melyik országban milyen italt kínálnak üdvözléskor. A legtöbb magyar első gondolata ennek említésekor a pálinka (esetleg a gyógynövényekből készült röviditalok). Persze érthető, hogy vannak, akik inkább valami könnyedebb „műfajjal” szeretnének indítani – sőt, később is e mellett maradnak meg.

Figyelmes vendéglátóként jobb, ha nem erőltetjük egyik vagy másik alternatívát, hanem alkalmazkodunk a vendégeink kéréséhez. Ha rutinosak vagyunk, és ismerjük a hozzánk érkezőket, akkor persze különböző italokkal készülünk.

De van egy dolog, amire az ital típusától függetlenül szükségünk van: a szervírozáshoz használt, megfelelő űrtartalmú pohárra. Tévedés azt gondolni, egyszerű feladatunk van, amikor választásra kerül a sor, hiszen a kínálatban rengeteg opciót találunk.

Például a kisebb, füles változatokat, a jelöléssel ellátott termékeket vagy a finom vonalvezetésű, Y alakú kispoharakat. A döntésnek a vendéglátóhelyeken nagyobb szerep jut, hiszen itt minden apró kellék hozzátesz egy kicsit a rólunk kialakult összképhez.

Az Y pálinkás poharak tökéletesek azokra a helyekre, ahol az egyszerűséget követik, és 2 vagy 4 cl-nyi italt szervíroznak. (Igaz, hogy ezekbe a poharakba csordultig töltve 5 cl is belefér, de ez nem túl elegáns megoldás.)


Ha a termék törötten érkezik, díjmentesen pótoljuk a hiányt.

Átlagos értékelés:
2 értékelés

2 elem

Hribár F. 2017-03-76 2017-03-1811:06
  • több mint 2 éve
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
szállítással,csomagolással,elégedett vagyok.
Nagyon jó a termék.
0
0
Vitáris N. 2017-03-76 2017-03-1811:06
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
Teljesen meg vagyok elégedve a
Teljesen meg vagyok elégedve a termékkel
0
0

2 elem

Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...