Gasztronagyker

Arcos Riviera kovácsolt japán kés, fehér szegecselt nyél, 18 cm rovátkolt penge

Cikkszám:  St-Ar-233524
Súly:  ~ 285 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 5-7 munkanap
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 14 732,00 Ft Nettó ár: 11 600,00 Ft
db

Arcos Riviera kovácsolt japán kés, fehér szegecselt nyéllel, 18 cm-es rovátkolt pengével

Bővebb leírás

Arcos Riviera kovácsolt japán kés, fehér szegecselt nyéllel, 18 cm-es rovátkolt pengével

Praktikus, ergonomikus kialakítású, kényelmes markolatú mindennapi használatra alkalmas, tartós rozsdamentes acél pengével ellátott kés. A markolat szilárd és kényelmes fogást biztosít. Rendkívül nagy korrózióállósággal rendelkezik. Képes ellenállni az alacsony és magas hőmérsékletnek. -40 - 150 C közötti hőtűrő képesség. Rendkívül magas ütés és kopásállóság. Ideális választás annak aki tartós, jó minőségű hosszú élettartamú kést szeretne.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.