Gasztronagyker

Arcos Riviera szeletelőkés fehér szegecselt nyéllel, 25 cm-es pengével

Cikkszám:  R-Va-Ar-231024
Súly:  ~ 247 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 5-7 munkanap
Fizetés:  Előre utalással
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 15 113,00 Ft Nettó ár: 11 900,00 Ft
db

A 250 mm-es flexibilis kovácsolt vas pengéjű Riviera szeletelőkéssel a munka igazán könnyen, gyorsan halad. Rovátkolt pengéjének köszönhetően a szeletelt élelmiszer nem tapad a pengére. Fehér nyele exkluzív külsőt kölcsönöz e késeknek! A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is. | Arcos | 231024Ez a termék kizárólag előre utalással rendelhető.

Bővebb leírás

Arcos Riviera szeletelőkés fehér szegecselt nyéllel, 25 cm-es pengével

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Olti S. 2017-03-76 2017-03-1811:05
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
Azt kaptam amit rendeltem.Gyors szállítás.
Azt kaptam amit rendeltem.Gyors szállítás. Elégedett vagyok a szolgáltatással.
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.