Gasztronagyker

Boston teáskanál

Cikkszám:  Sz-Ve-366
Súly:  ~ 19 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (696 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Ennyit vásároltak:  30605 db
Vevői értékelés:
Eredeti ár: 219,00 Ft Akciós fogy. ár: 175,00 Ft Nettó ár: 137,80 Ft
db
Ez a termék csak 6 darabos csomagban kapható, ezért kérjük, ennyit, vagy ennek a többszörösét rendelje meg!

Teakanál BOSTON18/0 anyag
Rozsdamentes anyagból készült evőeszköz.
Vendéglátásban és háztartásban is egyaránt használható közkedvelt termék.
Egyszerű mégis elegáns kivitelű, minta nélküli evőeszközcsalád, melynek további tagját a következő helyen találhatja meg:
https://www.gasztronagyker.hu/catalogsearch/result/?q=boston

Bővebb leírás

Amikor a konyhai fiókok feltöltésére kerül a sor, akkor egyértelmű, hogy helyet kell szorítanunk az evőeszközöknek. Ez persze a kategórián belül többféle kiegészítő beszerzését teszi szükségessé, és csak rajtunk múlik, hogy a széles választékból végül milyen termékeket viszünk haza.

Vannak olyan alapdarabok, amelyek napi szinten – akár többször is – előkerülnek, ezért egy nagyobb család esetén érdemes lehet több 6-os pakkal felszerelkezni belőle. Tipikusan ezek közé tartoznak a teáskanalak, hiszen a reggelek szinte elképzelhetetlenek egy kávé, tea vagy kakaó kevergetése nélkül.

De ez kerül a kezünkbe akkor is, amikor egy poharas tejtermékkel vagy olyan desszerttel kényeztetjük magunkat, mint a somlói galuska vagy a gesztenyepüré. A tervezőknek és a gyártóknak köszönhetően ezeket az egyszerű, hétköznapi termékeket nagyon sok stílusban és kialakításban érhetjük el.

A skála a klasszikusan elegánstól kezdve a puritán, fából készült változatokon át egészen az egyszerű, minden cicomát mellőző termékekig terjed – a vagyis biztosan találunk az elképzeléseinkhez igazodó opciót.

A Boston készletet azoknak ajánljuk jószívvel, akik szerény megjelenésű tárgyakat keresnek az otthonukba. A márka termékeivel feltölthetjük a fiókokat mindennel, amire a konyhában töltött hétköznapokban szükségünk lehet: az evőkésektől és villáktól kezdve a halkésig.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
3 értékelés
Bordács Ferenc 2021-05-138 2021-05-1913:11
 • Ár:
 • Hasznosság:
 • Minőség:
Célnak tökéletes
Szabadtéri bulihoz tökéletes
0
0
Farkas Sándor 2021-06-157 2021-06-0705:25
 • Ár:
 • Hasznosság:
 • Minőség:
Budapest
dolgozói napi használat
kiváló minőség
 • ár-érték arány jó
 • -
0
0
Kiváló 2022-12-345 2022-12-1208:19
 • Ár:
 • Hasznosság:
 • Minőség:
Könnyen tisztítható, tökéletesen megfelel a célján
Otthonra vettem, családi összejövetelekre.
 • Könnyen tisztítható, tökéletesen megfelel a céljának
 • Nincs ilyen
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.