Gasztronagyker

Trianon mélytányér 22,5 cm 0,2 liter

Cikkszám:  Ta-503081
Súly:  ~ 365 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 5-7 munkanap
Ennyit vásároltak:  4958 db
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 906,00 Ft Nettó ár: 713,39 Ft
db
Ez a termék csak 6 darabos csomagban kapható, ezért kérjük, ennyit, vagy ennek a többszörösét rendelje meg!

Trianon mélytányér 22,5 cm.
Temperált tányér. (Szilánkmentes törés)


 


Űrtartalma: 0.2l (csordultig töltve)


Opálüveg, mely egészségre káros anyagot nem tartalmaz


Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben egyaránt használható

Bővebb leírás

Első ránézésre a tányérokat a különböző méret, forma, mintázat és a színek különböztetik meg egymástól. A döntés során viszont ennél több szempontot kell figyelembe vennünk, mert a rosszul kiválasztott termékek nem garantálják a tartós használatot.

Utóbbit nagyban befolyásolja a készítéshez felhasznált anyag. A tányérok esetén a háztartásokban és a vendéglátóhelyeken egyaránt széles körben elterjedtek a porcelánból készült darabok. Ez az egyszerű megjelenésük, könnyű tisztántarthatóságuk mellett annak köszönhető, hogy nem karcolódik.

A porcelán hátránya, hogy pótlásra szorul. Egy kis figyelmetlenségből adódóan elejthetjük vagy kapkodás közben leverhetjük az asztalról, és összetörik. Ilyenkor aggodalmat keltenek bennünk az apró szilánkok, amelyek a helyiség különböző pontjain szóródnak szét. Ezeket nem feltétlenül vesszük észre, és könnyen beleléphetünk, a szülők lelki szemei előtt pedig rémisztő képként jelenik meg, ahogyan a kisgyermek a lakásban kúszva „belebotlik” az egyik szétszóródott darabba.

Ezt az eshetőséget küszöböli ki a Trianon mélytányér, amely nemcsak a letisztult formája, hanem az alapanyaga miatt is jó választás. A temperált opálüveg megfelel a könnyű tisztíthatóság, a mikrohullámú sütőben melegítés kritériumának, ezen kívül szilánkmentesen törik, vagyis nem okoz sebeket a véletlen baleseteknél.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
2 értékelés
Kiss A. 2017-03-76 2017-03-1811:07
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
A szállítás nagyon gyors volt, megvagyok elégedve.
Minőségileg tökéletesen megfelel.
0
0
minden tekintettben 5 csillago 2019-06-174 2019-06-2408:16
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
Rendben
Vendéglátó hely
  • az egyszerúség
  • nincs olyan
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.