Gasztronagyker

Akciós termékek

Fentebb csak közel száz frissen akciózott termékünket láthatta. Ha ennél is több akciós termék közül szeretne böngészni, akkor a felső menüsorból keresse ki az Önt érdeklő termékkategóriát, és biztosan találni fog ott is kedvére való termékeket.

Kár lenne tagadni, hogy mi is szeretünk jó vásárt csinálni. Ezt az érzést szeretnénk biztosítani Önöknek, ezért kialakítottuk egy olyan kategóriát, ahol egy csokorba gyűjtjük az akciós termékeket. Nálunk nem kell megvárnia a szezon végét ahhoz, hogy akciós termékekkel találkozzon, ebben a kategóriában ugyanis folyamatosan frissítjük a kínálatunkat – ezért érdemes újra és újra visszanéznie.

Lehet, hogy egyik alkalommal egy olyan poharat vagy stílusos tányért tud kedvezményesen megvenni, amivel már egy ideje szemezget, a következő héten pedig egy cukrászati kellék vagy konyhai edény lehet az Öné olcsóbban. Ezek az engedmények nem élnek korlátlan ideig, minden termék mellett egy visszaszámláló jelzi, meddig él az ajánlat.

Elárulunk egy kulisszatitkot: a beszállítóink időszakosan (vagyis évente néhány alkalommal) jelentős engedményt adnak a termékeikre. Úgy döntöttünk, ezeket az akciókat Önökkel is szeretnénk megosztani, ezért ha feliratkozik, minden ilyen alkalommal e-mailben értesítjük, hogy ne maradjon le a kedvezményekről.

Kérem a hírlevelet