Oldal kiválasztása

A rozsdamentes edény mindannyiunk kedvence, hiszen számos pozitív tulajdonságával könnyíti meg az életünket, és teszi hatékonyabbá a munkát a konyhában. Lássunk néhány tűpontos érvet a rozsdamentes lábasok, fazekak mellett!

  1. Elegáns, impozáns, mutatós, esztétikus

Egy modern, formatervezett rozsdamentes edény nem csupán funkcionális szempontból – hanem a külcsín tekintetében is remek választás.

  1. Nem igényel gondoskodást, törődést, karbantartást

A zománcozott edények használata során oda kell figyelnünk, hogy nehogy lepattanjon a zománc; az öntöttvas edények pedig hajlamosak rozsdásodni. Ezekkel szemben a rozsdamentes edény esetében nem kell efféle környezeti hatásoktól, vagy balesetektől tartanunk.

  1. Bármilyen főzőfelületen használható

Akár kerámia, akár elektromos, gáz, vagy indukciós főzőfelületen szeretnénk használni, a rozsdamentes lábasunk biztosan nem fog cserbenhagyni bennünket.

  1. Időtálló, strapabíró, nem sérülékeny

Egy rozsdamentes fazekat, vagy lábast hosszú időn át használhatunk, hiszen folyamatos igénybevétel mellett sem megy tönkre.

  1. Mosogatógépben is mosható

Praktikum tekintetében fontos, hogy rozsdamentes edényeinkben a mosogatógép sem képes kárt tenni. Ha azonban inkább a manuális mosogatás mellett döntünk, akkor is használhatunk bármilyen mosogatószert, biztosak lehetünk benne, hogy a különféle vegyi anyagok sem fognak kárt okozni az edényben.

  1. Nem káros

A rozsdamentes acélból a főzés során semmilyen egészségre káros anyag nem oldódik ki, így bátran használhatjuk.

Te magad is a rozsdamentes edények nagy tisztelője, rajongója vagy? Akkor egészen biztosan érdemes ellátogatnod webáruházunkba, ahol többek közt fazekak-, illetve alacsony és magas lábasok közül választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelőt. Kiváló minőségű, ergonomikus kialakítású rozsdamentes fazekaink (melyek magassága megegyezik az átmérővel) kényelmes fogást biztosítanak a mindennapok során. Professzionális kivitelű alacsony lábasaink (melyek magassága az átmérőnél kisebb) stabil fogást tesznek lehetővé, és szavatolják a biztonságos főzést. Remek hővezető tulajdonsággal rendelkeznek továbbá magas lábasaink is (a fazéknál picivel alacsonyabb konstrukciók), amelyekből szintén hatalmas választékot találsz nálunk. A kérdés csupán, hogy mire szeretnéd használni az adott edényt:

  • Magas lábas: húsleves és egyéb levesek főzéséhez hasznos
  • Alacsony lábas: például pörköltek elkészítéséhez ajánljuk
  • Fazék: többek között tésztaételek esetén jó választás

Látogass el webáruházunkba és válaszd a Számodra legideálisabb rozsdamentes edényünket!