Gasztronagyker

Nyeles lábas fedővel, 1,8 l, de Buyer, 16 cm átm., 18/10 rozsdamentes, Affinity

Cikkszám:  BY-3746-16
Súly:  ~ 910 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 46 634,00 Ft Nettó ár: 36 719,69 Ft
db

de Buyer, Affinity gyorsforraló, nyeles lábas fedővel, 1,8 liter, 16 cm átmérő, 18/10-es rozsdamentes edény.
Az edény használható indukciós, gáz, elektromos és kerámialapos tűzhelyeken egyaránt.

Bővebb leírás

Űrtartalom: 1,8 liter
Átmérő: 16 cm
Magasság: 8 cm
Anyagvastagság: 2,3 mm

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat prémium kategóriás Affinity termékcsaládjának gyorsforraló, nyeles lábasa bármilyen hőforráson használható, az indukciós főzőlapot is beleértve. Rozsdamentes acél és alumínium kombinációjából készült, aminek köszönhetően nem deformálódik. A hőváltoztatásra rendkívül gyorsan reagál. A többrétegű edény tökéletes hőeloszlást biztosít, emiatt a főzés is egyenletes, miközben az ételek megtartják vitamintartalmukat. Karcsú tervezésű, szegecselt, öntött rozsdamentes acél nyele könnyű és kényelmes fogást biztosít. Az edény csúcsminőségű tükörpolírozással rendelkezik. Mosogatógépben tisztítható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.