Tésztavágó - Cukrászati eszközök és kellékek | Gasztronagyker webáruház

...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Tésztavágó

A gasztronagyker minden apróságra gondol, így kínálatában megtalálhatók a tésztavágók is. A tészták felvágása, kivágása, formázása, díszítése majdnem olyan fontos, mint a tészta megfelelő kikeverése, meggyúrása. A megfelelő nagyságú tészta sül a megadott hőfokon megfelelőre, valamint a jól formázott, jól vágott tészta lesz ízléses tálaláskor is. A műanyag tésztatszúró roller, mely kekszek és piték készítésekor sokkal gyorsabb eszköznek bizonyul, mint egy villa.

Ráadásul biztosan egyenletesen szurkálja meg a tésztánkat, mint a villával azt kivitelezni tudnánk. A tésztaszúró roller egy nagyon egyszerű eszköz, mely két pillanat alatt készre varázsolja a tésztánk felületét, csupán annyi a dolgunk, hogy a megfelelő sávokban végigtoljuk rajta. Tisztítása is egyszerű, jó meleg vízben, kevés tisztítószerrel, majd újabb bő vizes öblítéssel már teljesen tiszta is.

A süteményosztó vágóeszköz szintén nagyon hasznos, ugyanis a különböző tésztákat és süteményeket egyenletes darabokra lehet osztani a segítségével, valamint egyetlen vágó mozdulattal az egész sütemény felosztható. A cukrászdákban kimondottan fontos, hogy minden egyes szelet ugyanakkora legyen, így a süteményosztó elengedhetetlen kellék.

5 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
 • Raktáron
  Tésztabordázó 10 cm

  Tésztabordázó 10 cm

  Nettó ár: 2 592 Ft Fogy. ár: 3 292 Ft
 • Raktáron
  Tésztaszúró roller műanyag

  Tésztaszúró roller műanyag

  Nettó ár: 2 110 Ft Fogy. ár: 2 680 Ft Akár: 2 412 Ft

5 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Tésztavágó

Minimal Price: Ft408